Velkommen til Arps

Med mere end 20 års erfaring kan jeg assistere med det meste omkring ESDH og tilhørende systemer.
Kan jeres organisation svare ja til et eller flere af nedenstående spørgsmål, så kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan hjælpe jer med.


Skal I implementere nyt ESDH-system?

Udskiftning af ESDH-system er er stort projekt. Jeg kan hjælpe i alle dele af forløbet fra beslutning over planlægning til gennemførelse og både med opsætning og uddannelse.

Vil I højne brugen af jeres ESDH-system ?

Mange steder bliver ESDH-systemet ikke brugt korrekt. Jeg kan hjælpe med at afdække den eksisterende brug af systemet og sammen finder vi ud af, hvad der skal til for at løfte det.

Har I brug for kompetenceløft i ESDH?

Jeg tilbyder kurser på alle niveauer fra administrator over superbruger til slutbruger. Kurser kan skræddersys, så de passer til jeres behov.

Mangler I en ESDH-ansvarlig?

Mange organisationer oplever periodisk at mangle en ESDH-ansvarlig. Jeg kan fungere som ESDH-ansvarlig i en kortere eller længere periode fx ved vakance, sygdom eller orlov.

Er supporten ved at drukne?

Der kan være travlt i ESDH-supporten. Jeg kan give en hjælpende hånd, hvis det er svært at følge med enten som en kortvarig aftale for at komme over en pukkel eller mere fast ved løbende behov.

Mangler I vejledninger?

Det er tidskrævende at lave og vedligeholde vejledninger og uddannelsesmaterialer. Jeg kan udarbejde specialtilpassede vejledninger og kursusmaterialer til jer.

Vil I have styr på sikkerheden i ESDH?

Sikkerhedsopsætningen i ESDH-systemet er mange steder sat op før GDPR kom til. Jeg kan hjælpe med at gennemgå sikkerhedsopsætningen og opbygge en ny, som er mere GDPR-compliant.

Vil I leve op til Datatilsynets krav?

Der skal laves både adgangs- og logkontroller i ESDH-systemet og der skal slettes gamle data for ikke at risikere en bøde fra Datatilsynet. Jeg kan hjælpe med procedurer og praktisk gennemførelse.

Vil I tage nye funktioner eller moduler i brug?

Det kan være svært at finde tid til at implementere nye funktioner og moduler i en travl hverdag. Jeg kan hjælpe med både opsætning og undervisning, hvis I vil udnytte flere funktioner i ESDH-systemet

Scroll to Top